Slimline

SlimLine is voor hem of voor haar die een optimale stofwisseling nastreeft. SlimLine heeft als doel de vetmassa van het lichaam te verminderen, zorgt voor een duurzaam gewichtsverlies en vermindert huidproblemen en verouderingstekens. De SlimLine cocoon combineert in één eenheid op het gelaat én op het lichaam de heilzame effecten van zuurstof, droge convectiewarmte en LED's.

Een recente medische studie bevestigt de voordelen en resultaten voor personen met een beginnend of ernstig overgewicht en alle geassocieerde aandoeningen zoals diabetes type 2, hoge bloeddruk, angst en depressie

SLIMLINE GAAT HET JOJO-EFFECT VOORKOMEN…
Traditionele diëten veroorzaken bij een verlies van amper 10% lichaamsgewicht vaak een daling van het metabolisme met 15% en daarbij breek je spiermassa af ipv vetmassa. M.a.w., zodra je stopt met diëten vliegen de kilo’s er weer aan want jouw stofwisseling werkt trager. Dankzij het stimulerend effect van SlimLine op het metabolisme gaat de vetmassa verminderen en de spiermassa blijft behouden.

WAAROM IS HET BELANGRIJK OM EERST TE ONTGIFTEN?
De lever is hét vetverbrandende orgaan van het lichaam. Deze zet voedingsstoffen om naar energie en zorgt voor de brandstof van het lichaam. Daarom is het zo belangrijk om een afslankprogramma te beginnen met een grondige ontgifting van het lichaam in het algemeen maar vooral van de lever. Als je je lever niet de kans geeft om vetten af te breken zal het onmogelijk zijn om slank te worden. Het detoxprogramma van de SlimLine gaat het hele lichaam grondig ontgiften. Men kan dit doen als kuur op zich of om het lichaam voor te bereiden op het afslankprogramma.

WAT ZIJN LED’S EN HOE WERKEN ZE?
Het zuivere energetische licht van de LED’s dringt door de huid en wordt geabsorbeerd door onze cellen en celonderdelen. Er ontstaat een fotobiochemisch proces waardoor de cellen gestimuleerd worden en energie gaan opnemen. De huidcellen worden geactiveerd en gerevitaliseerd waardoor rimpels vervagen en huidproblemen zoals psoriasis, acné of couperose sterk worden verminderd of opgelost. Het licht wordt ook “Happy Light” genoemd omdat je er een goed, ontstressend gevoel aan overhoudt.

VOOR WIE IS DE SLIMLINE?
De SlimLine kan naargelang het ingestelde programma gebruikt worden om af te slanken, te ontgiften, om de huid te verstevigen en verstrakken, om sneller te revalideren, om depressies tegen te gaan, om spieren op te warmen voor het sporten of sneller melkzuur af te breken na het sporten, om spierpijn te verlichten (bv bij CVS of fibromyalgie), en … om gewoon te ontspannen en eens écht tot rust te komen. Kort samengevat de SlimLine is voor iedereen.

HOE WERKT DE SLIMLINE?
De droge hete lucht met vibratiemassage en zuurstofinput stimuleren op unieke wijze de stofwisseling. Het lichaam gaat het hormoon Leptine aanmaken dat een natuurlijke eetlustremmer is, het basaal metabolisme stijgt, het lichaamsgewicht setpoint (= het gewicht dat het lichaam automatisch aanneemt als men normaal eet en beweegt) daalt. Voor iedere graad dat tijdens een SlimLine sessie uw lichaamstemperatuur stijgt, verhoogt uw basaal metabolisme met 6%. Dit is belangrijk voor jouw calorieverbranding.

Food n Style - Logo

Olmsebaan 56 ​- 2450 Meerhout
info@foodnstyle.be
+ 32 (0)474 75 79 10
BE 0847.373.489