Recensies

David

Mag ik jullie aan iemand voorstellen? Dit is David. Zowat een jaartje geleden stapte hij bij mij binnen met de vraag of ik hem zou kunnen helpen om heel wat kilo's te verliezen. Voorzichtig liet hij het streefgewicht "-20 kg" vallen. Ik herinner mij nog goed hoe hij in het begin toch wel wat twijfels had bij het PowerSlim programma. Hoe moest hij dit allemaal combineren met de kids en die drukke job? Hoe meer ik over ons PowerSlim programma vertelde hoe groter echter de motivatie werd. Gewapend met onze Powerbox, het starterspakket, ging hij diezelfde namiddag nog aan de slag. Week na week behaalde hij een mooi resultaat, wat hem ook steeds enthousiaster maakte. Zes maanden later woog hij maar liefst 27 kg minder! Jawel, dat is 7 kg minder dan ons oorspronkelijke streefdoel! Met trots mag ik zeggen dat hij er vandaag nog steeds even energiek uitziet. Een vermelding waard! Proficiat David, dat heb jij schitterend gedaan.

 

Powerslim

Heidi

Hoi, ik ben Heidi (41 jaar) en ben een aantal maanden geleden begonnen met PowerSlim. Mijn dokter had dat aangeraden want een gastic bypass zag ik niet zitten. Met volle moed ben ik naar mijn coach Murielle Bens van Food ‘n Style te Meerhout gegaan. Ze heeft het volledige concept grondig uitgelegd. Ik ben dan diezelfde week nog gestart met de startersbox van PowerSlim. Al snel waren er positieve resultaten, wat erg motiverend werkt. Omdat bewegen heel belangrijk is tijdens het dieet heb ik een wandelclubje opgestart in mijn dorp. Wekelijks wandel ik nu tussen de 25-45 km. De producten van PowerSlim zijn erg smakelijk en lekker én je kan kiezen uit een zeer breed assortiment. Omdat je toch gevarieerd en lekker kan blijven eten merkte ik zelfs niet dat ik aan het diëten was! Ik ben blij met mijn super coach Murielle Bens. Ze heeft me steeds goede raad gegeven en moed op de dagen dat het iets minder ging. Na een aantal maanden later (en bijna 20 kg minder!) kan ik nu zeggen dat ik me weer goed voel in mijn vel. Zonder coach was me dit NOOIT gelukt. Dank u Heidi

 

Powerslim

Jolien

Ik ben Jolien Mertens, 31 jaar. Tot voor kort zat ik opgezadeld met de zogenaamde “samenwoonkilo’s”. In eerste instantie had ik hier niet al te veel problemen mee en probeerde ik wat gezonder te eten, minder te snoepen,… Dit ging telkens een tijdje goed, maar dan kwamen de kilo’s er opnieuw bij. Tot ik een vakantiefoto van mezelf zag en besefte dat het zo niet meer verder kon. Gezien het alleen niet lukte, ben ik op zoek gegaan naar iemand die me kon begeleiden en zo kwam ik bij Murielle van Food ’n Style terecht. Zij heeft me het Powerslimprogramma voorgesteld en ik ben direct aan de slag gegaan met het starterspakket. Na 1 week was ik al 2 kilo kwijt! Meer motivatie had ik dan ook niet nodig om door te gaan. Het Powerslimprogramma heeft nooit aangevoeld als een dieet omdat er zoveel variatie is in de producten en met simpele recepten zet je elke dag lekkere gerechten op tafel. (Twee-)Wekelijks had ik een “weegmoment” bij Murielle en kreeg ik de nodige tips en tricks om de volgende dagen/weken aan de slag te gaan. Maar ook daarbuiten stond ze steeds klaar voor de nodige uitleg en motivatie Mijn streefdoel was -10kg. Ondertussen zijn we 4 à 5 maanden verder en ben ik zelfs 11kg kwijt! Zonder de begeleiding van Murielle en de steun van mijn vriend/familie/vrienden was dit me nooit gelukt.

 

Powerslim
Food n Style - Logo

Olmsebaan 56 ​- 2450 Meerhout
info@foodnstyle.be
+ 32 (0)474 75 79 10
BE 0847.373.489