MURIELLE BENS

Weg met de kilo's samen met Food 'n Style in Meerhout.

Ben jij het zat om honger te leiden en amper af te vallen? Heb jij al heel wat pogingen ondernomen, zonder succes? Zijn er vakantie- of feestkilo's blijven plakken?

Dan ben je bij Food 'n Style aan het juiste adres!

Ik ben Murielle Bens. Als voedings- en afslankconsulente is het mijn streefdoel om jou een succeservaring te bezorgen. Samen met jou timmer ik aan de weg naar een gezonde en slanke levensstijl. Mijn doel? Zorgen dat jij weer lekker in je vel zit!

Of het nu gaat om enkele kilootjes of liever heel wat... Ik help je graag. Vooral op die momenten dat het wat minder gaat. Ik help je met concrete tips, adviezen en weekmenu's door de gevreesde dipmomenten! Ook na het behalen van je streefgewicht sta ik klaar met tips en advies.
Laten we er samen voor gaan!
Heb jij nog vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren voor vrijblijvende info!

In onze afslankstudio kan je terecht voor voedings- en afslankadvies, maar ook voor figuurcorrectie en huidversteviging. Onze studio straalt vooral rust en gezelligheid uit. De drempel voor onze klanten wordt zo laag mogelijk gehouden. Hier spreken we niet over een "dieet". Het gaat hier over een verandering van levensstijl. De individuele aanpak komt daarbij altijd op de eerste plaats. Food 'n Style moet bovenal een plek zijn waar jij graag naartoe komt!

Food n Style - Logo

Olmsebaan 56 ​- 2450 Meerhout
info@foodnstyle.be
+ 32 (0)474 75 79 10
BE 0847.373.489