Food & Lifestyle programma

Je hebt al meerdere pogingen ondernomen, maar toch lukt het je maar niet om af te vallen? Je wil je fitter voelen in een gezond lichaam? Je verliest de motivatie omdat gewicht verliezen niet snel genoeg gaat? Nu is er een oplossing voor je! Het Food & Lifestyle programma: een snel en veilig voedingsprogramma onder nauwgezette begeleiding voor een blijvend gewichtsverlies.

Dit is een afslankprogramma waarbij je onder mijn nauwgezette begeleiding toewerkt naar de door jou gewenste balans. Je gaat niet minder eten, maar anders eten! Op deze manier kan je snel en verantwoord jouw streefgewicht behalen.

Food & Lifestyle is een afslankprogramma op basis van eiwitrijke producten. Eiwitten zijn bouwstoffen voor jouw lichaam. Koolhydraten en vetten zijn brandstoffen. Tijdens het eiwitrijke afslankprogramma laat je tijdelijk deze brandstoffen uit de voeding weg.

Hoe werkt het nu exact?

Drie dagen na de start met dit koolhydraatarme en eiwitrijke programma zijn de suikers in jouw lichaam opgebruikt. Jouw lichaam is dan genoodzaakt om de vetreserves te gaan verbranden en op die manier verliezen we gewicht via de afgebroken vetmassa. Omdat u tijdens dit afslankprogramma extra veel eiwitten gaat eten blijft de spiermassa behouden én blijft jouw stofwisseling hoog. Daarmee voorkom je later het jojo-effect. De opgebouwde spiermassa helpt vetten verbranden en op die manier kan je jouw streefgewicht behouden!

Het programma is opgebouwd uit 3 fasen met gemiddeld 6 eetmomenten per dag. In deze fasen gaan we samen jouw doel behalen en leer je op gewicht te blijven met een evenwichtig voedingspatroon.

FASE 1:

In de eerste fase val je het snelst af. In deze fase neem je 5 tot 7 eiwitrijke producten per dag. Naast onze lekkere vervangproducten heb je keuze uit vele soorten groenten, soep, mager vlees en vis, eieren, platte kaas en smaakmakers. In deze fase bereik je 80% van het gewenste gewichtsverlies. Als je dit bereikt hebt, ga je over naar fase 2.

FASE 2:

Fase 2 is de overgangsfase. Hierin ga je stapsgewijs meer soorten voedingsmiddelen toevoegen aan het voedingspatroon zoals brood, fruit, noten en kaas. In deze fase bereik je jouw streefgewicht en leren we je wat de goede keuzes en hoeveelheden zijn van voedingsmiddelen.

FASE 3:

In deze fase is het belangrijk het streefgewicht te behouden en word je nog steeds begeleid door ons. Het gewicht behouden is immers een grotere uitdaging dan afvallen. Daarom leer je in deze fase gezond te eten om op het door jouw gewenste gewicht te blijven. In deze fase leer je nog meer over voeding. We bieden je ook tips en recepten aan.

Ons motto blijft: breng en hou jezelf in balans, maar wel op de goede manier!

Opgelet! Stel: je bent een tijd op gewicht en gestabiliseerd. Goed gedaan! Nu je de valkuilen kent en deze kan overwinnen, weet je precies hoe je moet eten om het juiste gewicht vast te houden. Natuurlijk kan je ook hier nog altijd op Food ‘n Style rekenen! Wij bieden je voldoende mogelijkheden om je blijvend te ondersteunen.

GAMMA PRODUCTEN:

Tijdens het Food & Lifestyle programma heb je keuze uit meer dan 120 verschillende producten, variërend van toast, muesli, broodjes, croissants en pasta tot koeken, repen, smoothies, chocomelk, …! Tijdens de lunch en de avondmaaltijd neem je een portie groenten met eventueel mager vlees of vis. Doordat de producten vooral bouwstoffen bevatten en zeer weinig brandstoffen, moet jouw lichaam de vetreserves verbranden om aan energie te komen. In tegenstelling tot veel diëten moet je bij dit programma juist eten om af te vallen!

Om makkelijk te starten begin je met een starterspakket met daarin 42 verschillende producten. Zo kan je op eenvoudige wijze kennis maken met de producten en testen wat je lekker vindt! Daarnaast vind je in het starterspakket ook een uitgebreide informatiebrochure met onder andere een weekmenu met recepten. Voor meer weekmenu’s en recepten kan je gebruik maken van het kookboek, dat eveneens in het starterspakket zit.

Meer weten?  Contacteer ons gerust voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek.  

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE:

  • Een duidelijk en eenvoudig voedingsprogramma
  • Geen uren shoppen, calorieën tellen of bereiden van ingewikkelde maaltijden
  • Veel variatie en smaak in de producten
  • Geen jojo- effect : snel gewichtsverlies met behoud van de spiermassa dankzij plantaardige eiwitten
  • Energiek gevoel zonder honger tijdens het programma
  • Je kan met je gezin mee aan tafel
Food n Style - Logo

Olmsebaan 56 ​- 2450 Meerhout
info@foodnstyle.be
+ 32 (0)474 75 79 10
BE 0847.373.489